21 april gaat Shoeby in Centrum IJmuiden open

Geplaatst op vrijdag 11 februarinieuws

Zijn wie je bent. Dat vindt modeketen Shoeby erg belangrijk. Shoeby gelooft dat mensen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn. Daarom creëren en verkopen ze mode voor dames, heren en kinderen. En nu komt deze modeketen dus ook naar IJmuiden. Donderdag 21 april opent de nieuwste vestiging haar deuren aan Marktplein 29, tegenover het Velserhof.

Op dit moment is het voor veel kledingketens moeilijk om hun hoofd boven water te houden. Dat geldt niet voor Shoeby. Dat komt onder andere door het huidige gebrek aan concurrentie in het segment. Shoeby vult ook in IJmuiden een gat in die markt. Het bedrijf vestigt zich graag op plekken waar haar winkels goed bereikbaar zijn, waar parkeren gratis of niet zo duur is. En waar klanten ook hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Met dat in het achterhoofd nam de organisatie een kijkje in IJmuiden.

Op 21 april is er de feestelijke opening, laat Floor Janssen van de marketingafdeling aan de IJmuider Courant weten. ‘Met bijna 800 personal stylisten is goed modeadvies dus nooit ver weg. Ook in IJmuiden kunnen mensen voor advies terecht. Handig, als je nog snel een outfit zoekt om die eerste date of dat sollicitatiegesprek te rocken.’

Advies

Alles draait om de klant. Die staat centraal. En dat Shoeby al vanaf het begin. ‘We gaan voor 100 procent tevredenheidsgarantie. Van steengoed personal stylingadvies tot styling-events op maat en je favoriete items gratis meenemen op zicht. In elke winkel staan personal stylisten klaar om samen met de klant een look te creëren die bij de klant past. Wat je figuur of stijl ook is; iedereen is uniek, je outfit mag dat ook zijn’, aldus Janssen in de krant.

Eigen collecties

Shoeby ontwerpt eigen collecties. ‘Onze collectie wisselt vaak, is superdivers en op talloze manieren te dragen en combineren. Er ligt een beperkt aantal stuks van een kledingitem in de winkels en dan is het op. We willen niet dat iedereen steeds weer hetzelfde ziet in de winkel.’

Wij zijn als BIZ Centrum IJmuiden heel blij dat er weer een winkelpand gevuld wordt. Dus we kunnen niet wachten tot de Grand Opening op donderdag 21 april.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!