Amber Jewels een gezellige en sfeervolle juwelierszaak

Geplaatst op woensdag 9 maartnieuws

Als je de winkel op de hoek van De Lange Nieuwstraat en Marktplein binnenloopt, merk je direct hoe gastvrij ze bij Amber Jewels zijn. Met een vriendelijke glimlach word je vrolijk welkom geheten. De sfeer is er gezellig en stijlvol. Een plek waar ze nog echt tijd maken voor de klant. Met goed en eerlijk advies. ‘Als iemand die oorbellen niet mooi staan, dan zeg ik dat gewoon eerlijk. Ook al zou ik natuurlijk graag een set oorbellen verkopen’, zegt Monique. Samen met haar man René is zij eigenaar van de juwelierszaak. ‘Daarom hebben we ook een hele vaste en trouwe klantenkring opgebouwd’, vult René aan. ‘We zitten alweer zeven jaar op deze plek. In mijn ogen de mooiste locatie van het centrum!’

Amber Jewels, een echte juwelierszaak

Amber Jewels is een echte juwelierszaak waar je terecht kunt voor gouden en zilveren sieraden (inkoop en verkoop), trouwringen van Duitse makelij, horloges van de bekende merken zoals Jaguar (Swiss made), Tommy Hilfiger, VNDX, Citizen en de kleurrijke Ice-Watch klokjes voor dames en heren, vintage en occasion sieraden, kindercouverts en stoere sieraden voor heren van Rebel & Rose en SILK Jewellery. Ook kunnen mensen bij ons langskomen voor de reparatie van hun dierbare sieraden of horloges.

Veel mooie merken sierraden voor dames

Maar een grote collectie sieraden voor dames mag toch niet ontbreken. Van stijlvolle, handgemaakte sieraden van bijvoorbeeld Coeur de Lion tot de gave en aparte oorbellen van LOTT en Fraleoni. Maar ook schitterende sieraden van de merken ZAG Bijoux, Gas Bijoux, IXXXI, Just Franky, Morganne Bello en Elements. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de zaak met al dat moois!

Het centrum van IJmuiden wordt weer steeds gezelliger

‘Veel vaste klanten weten ons gelukkig nog steeds te vinden. We zien het ook aantrekken de afgelopen tijd. Het centrum van IJmuiden wordt ook als best wel gezellig gevonden. Want IJmuiden is net een dorp met prettige mensen. Ons kent ons. Dus ook in de winkelstraat kom je elkaar tegen. Het winkelgebied is laagdrempelig met ook nog eens gratis parkeren. En eigenlijk heb je er alles’, vertelt René. ‘En we schijnen ook bekend te staan om de vele eenmanszaken met toch wel eigentijdse collecties en producten’, vult Monique aan. 

Parttimer gezocht

‘We zijn trouwens nog op zoek naar iemand die bij ons part time wil komen werken. De leeftijd maakt niet uit. Degene die het leuk lijkt om in een gezellig en enthousiast team te werken, moet even contact met ons opnemen’, eindigt Monique. Stap eens binnen bij Amber Jewels als je op zoek bent naar een mooi sieraad. Of bekijk eerst de collectie op de website. En wil je het laatste nieuws weten. Volg dan hun Instagram- en Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!