Badmode met vrolijke kleuren bij Angelique Beenmode & Lingerie

Geplaatst op woensdag 22 juninieuws

‘Het hele jaar door verkoop ik eigenlijk wel badmode’, vertelt Angelique van Rijn. ‘Het hele jaar door blijft daarom de collectie ook binnenkomen. Waar de ouderen met name voor en na de vakantie naar de zon vertrekken, zoals in mei, juni en september, vertrekken de jongere gezinnen juist in de meivakantie of juli en augustus. Nu is wel echt het hoogseizoen, maar ook in december verkoop ik nog badkleding, omdat sommigen in plaats van de wintersport de winterzon opzoeken. En mijn vaste klanten komen niet alleen uit IJmuiden, Driehuis en Santpoort, ze komen ook van verder weg. Vanuit Haarlem, Heemskerk en Spaarndam weten ze me te vinden. Er is gratis parkeergelegenheid en mensen kunnen de badpakken en bikini’s rustig bij me passen.’

Vrolijke, kleurige en fleurige badmode van Sunflair

Bij Angelique vind je vooral badkleding van het duurzame merk Sunflair. Vrolijke, kleurige en fleurige bikini’s, badpakken, tankini’s en pareo’s. Als je de badkleding van Sunflair aandoet wordt paraderen langs het zwembad of het strand gewoon een feestje. De pasvorm en kwaliteit van de kleding zijn erg goed. Bovendien zijn ze in vele cupmaten verkrijgbaar. ‘Dat heb je niet altijd met badmode. De bikini’s zijn zelfs tot cupmaat G te krijgen. Daarnaast moet een bikini gewoon comfortabel zitten. Een pasruimte en een deskundig advies zijn daarom belangrijk. Dat mogen klanten ook bij ons verwachten. Voor de mannen heb ik wel zwemkleding, maar daarvan heb ik maar een kleine sortering. Met name strakke zwemslips en zwemshorts, omdat dat in sommige landen in het zwembad verplicht is.’ Ben je benieuwd naar de badkleding van Sunflair? Bekijk deze dan via deze link. De badmode die je hier ziet is bij Angelique in de winkel verkrijgbaar.

Ook lingerie en beenmode

Naast badmode heeft Angelique ook een zeer ruim assortiment lingerie, ondergoed, nacht- en beenmode. Angelique Lingerie & Beenmode is te vinden op Velserhof 55. Neem eens een kijkje in de winkel of op de website. En wil je op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws? Volg dan de Instagram- en Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!