Coronaproof snoepscheppen bij Zoet aan Zee

Geplaatst op vrijdag 29 meinieuws

Zoethout, stroopsoldaatjes, trekdrop, double dip, snap & crackles. Voor velen jeugdsentiment, maar deze snoepsoorten zijn nog steeds verkrijgbaar bij Zoet aan Zee. De leukste snoep- en cadeauwinkel van IJmuiden (aan de Lange Nieuwstraat 493). 

125 soorten schepsnoep!

Naast deze ouderwetse lekkernijen heeft Zoet aan Zee keuze uit meer dan 125 soorten schepsnoep, variërend van Brussels Manneke, trollendrop en apenkoppen tot suikervrij snoep en diverse soorten toffees. Ook in de huidige coronatijd kan er gewoon geschept worden. Elke klant krijgt zijn eigen schone schep, die na gebruik weer schoongemaakt wordt. 

Cadeautjes, kaarten, bakproducten en thee

Zoet aan Zee is niet alleen snoepspecialist. Ook voor cadeautjes, kaarten, bakproducten en thee bent u daar op het juiste adres. Voor bijna elke gelegenheid is er wel een passend en betaalbaar cadeau te vinden. Het leuke is dat een cadeautje gecombineerd kan worden met wat lekkers. En heeft u iets te vieren? Dan hoort daar natuurlijk feestversiering bij. Voor vlaggenlijnen, ballonnen en huldeschilden kunt u bij deze gezellige winkel terecht. 

Verwen eens uzelf of een ander

De eigenaressen Bianca Blok en Mariska de Reus adviseren u graag bij het vinden van een geschikt cadeau, dat uiteraard feestelijk ingepakt wordt. En als u er toch bent, verwen uzelf of iemand anders dan eens lekker met de overheerlijke bonbons of chocolade die er verkrijgbaar zijn. Een bezoek aan deze winkel is al een feestje op zich. 

Wilt u meer weten over Zoet aan Zee en op de hoogte blijben van het laatste nieuws? Volg dan hun Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!