De noviteiten van Juwelier Ris in de zomer van 2020!

Geplaatst op donderdag 28 meinieuws

Juwelier Ris heeft deze zomer een aantal leuke nieuwe highlights in het assortiment om uw sieradencollectie een mooie nieuwe glans te geven. Om te beginnen met de nieuwe collectie van Buddha to Buddha.

Buddha to Buddha

Zoals de meeste mensen weten is Buddha to Buddha een zeer gewaardeerd en modieus zilvermerk in de juweliersbranche. Deze zomer hebben zij de collectie geüpgraded met een uitbreiding van de bestsellers uit hun collectie! Bijvoorbeeld een mooie fijne zilveren armband gecombineerd met de bekende Ben-armband. Maar ook een nieuw collier, ring, hangers en oorbellen horen bij deze collectie. Nu exclusief te koop bij Ris! 

TiSento Milano

Daarnaast is ook de nieuwste collectie van TiSento Milano te bewonderen. Deze zomerse collectie is gemaakt in samenwerking met Danie Bles, een bekende styliste in Nederland. Deze collectie wordt gekenmerkt door vrolijke kleuren met veel turquoise accenten. Met de verschillende items kunt u er volop op los combineren!

Oorgaatjes zetten op afspraak

Wij van juwelier Ris willen u graag bedanken voor het feit dat u nog steeds onze winkel goed weet te vinden. Wij doen nog steeds aan leveringen aan huis voor degenen die niet in de mogelijkheid zijn om onze winkel te kunnen bezoeken. Gelukkig kunnen wij door onze maatregelen weer een groot aantal van onze handelingen uitvoeren zoals bijvoorbeeld oorgaatjes zetten (dit doen wij wel op afspraak). U kunt ons bereiken via 0255-515668 of ris@risjuwelier.nl. U vindt Juwelier Ris op Marktplein 17. Of bekijk hier de website van de juwelier.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon een langs!