DNM blij met steun trouwe klanten

Geplaatst op vrijdag 12 juninieuws

Anjella van DNM is blij en dankbaar met iedereen die in deze tijd trouw blijft en lokaal koopt. Hiermee steunt het winkelend publiek direct de plaatselijke ondernemers in deze bizarre tijd. 

‘We moeten hier met z’n allen doorheen. Ondanks alle maatregelen waar wij en onze klanten zich goed aan houden, hebben ze natuurlijk evengoed gewoon zin om met dit mooie weer iets nieuws te kopen,’ vertelt ze. DNM aan de Lange Nieuwstraat is na de eerste maatregelen in maart met aangepaste tijden opengebleven. De eerste weken was het erg rustig op straat en de klanten kwamen echt gericht iets kopen en gingen niet uitgebreid langs de rekken struinen en passen. 

DNM weer op normale tijden geopend

Toen begin mei de basisscholen weer opengingen is DNM weer de normale tijden opengegaan. Als je bij DNM binnenloopt krijg je gelijk zin in de zomer. De zomercollectie voor zowel dames als de heren heeft frisse kleuren en wordt mooi gepresenteerd in de winkel. Ook zo’n zin in de zomer? En bent u nieuwsgierig, stap dan eens naar binnen. 

Uitgebreid merkenpakket

Het enthousiaste, vakkundige team staat voor u klaar. Zie met eigen ogen wat er dit seizoen allemaal te combineren is. Er is een uitgebreid merkenpakket voor hem en haar zoals JACK & JONES, Tom Tailor, Lee, LTB, Mavi, My own, Gabbiano, INDICODE, Suzy-Q, ONLY en Esprit.

Bent u benieuwd naar de nieuwste collectie en wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Like dan onze Facebookpagina of volg ons op Instagram. DNM is te vinden op Lange Nieuwstraat 501 A.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!