Een trouwpak kopen

Geplaatst op donderdag 18 juninieuws

Als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen. Van Delden Mode is op het gebied van pakken en gelegenheidskleding hier helemaal op ingespeeld.

Voor de mooiste dag van je leven

In een ongedwongen en gezellige sfeer staan wij klaar om jou de meest passende outfit aan te meten en te ontzorgen op dit gebied. Samen bedenken wij stijlvolle combinaties voor de mooiste dag van je leven.

Ook passen buiten reguliere openingstijden

Of het een 2 of 3-delig pak (2-delig vanaf € 199,95) wordt of een casual summer chic combinatie wij hebben het allemaal in huis en adviseren graag over de diverse pasvormen en mogelijkheden hierin. Mocht de juiste maat er op dat moment niet zijn bestellen wij dit geheel vrijblijvend. Wij zullen je dan op een later moment uitnodigen om het te komen passen. Dit kan ook buiten onze reguliere openingstijden.

In onze collectie hebben wij ook accessoires. Zijden stropdassen gematcht bij de overhemden, schoenen en manchetknopen voor de subtiele details.

Gratis kleermakerservice

Mocht er toch nog iets aangepast worden om de pasvorm te perfectioneren hebben wij onze gratis kleermakerservice. Wanneer het klaar is nodigen we je uit voor een definitieve passessie om er zeker van te zijn dat niks aan het toeval is overgelaten.

Ook business en casual kleding

Stap eens binnen bij Van Delden Mode. Naast trouwpakken vind je bij ons ook business en casual kleding. Je vindt ons op Plein 1945 nummer 52. Voor het laatste nieuws en om op de hoogte te blijven van onze acties volg je onze Facebookpagina of bekijk je onze website.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!