FootLoose op zaterdag 29 juni op Plein 1945

Geplaatst op dinsdag 18 juninieuws

Op zaterdag 29 juni geeft Dansstudio FootLoose een optreden op Plein 1945. Wie is FootLoose en wat gaan ze doen op Plein 1945?

 

Ilja Freriks vertelt enthousiast op de vraag waar FootLoose voor staat, “We zijn de dansschool waar plezier voorop staat. Voor iedere leeftijd, of je nu 2,5 jaar bent of 60+, hebben we aanbod in Santpoort Noord en Zuid.” De dansstudio biedt daarnaast ook cheerleading-lessen voor dansers op alle niveaus en er zijn selectiegroepen die aan wedstrijden meedoen. De leerlingen vinden het altijd leuk om op te treden, dus greep Ilja de kans om op Plein 1945 op te treden aan. “We gaan ongeveer 5 of 6 dansen laten zien uit onze eindvoorstelling die plaatsvond op 8 juni in de stadsschouwburg Velsen. Als we zien dat er in het publiek veel jonge kinderen aanwezig zijn, kunnen we nog overwegen om samen met kinderen in het publiek een dans te doen!” Het nieuwe seizoen van FootLoose start op 9 september, meer informatie vind je op www.dansstudiofootloose.nl

Zaterdag 29 juni op Plein 1945: FootLoose om 15.00 uur.

De verenigingen hebben zich gemeld op een oproep om Plein 1945 te verlevendigen met activiteiten op het plein. Op vier zomerse zaterdagen in juni en juli laten lokale culturele gezelschappen in korte demo’s, presentaties en openbare repetities de Velsenaren kennismaken met hun aanbod. Het zijn laagdrempelige optredens zonder technische ondersteuning. Heb jij ook een leuk idee voor het plein? Meld je dan bij Floor Thomasse, de transformatieloods van Velsen via floor@stadenco.nl / 06-11645444.