Genieten van zon, zee en strand met de badmode van SUNFLAIR

Geplaatst op donderdag 25 juninieuws

Buiten schijnt de zon. De temperaturen schieten omhoog. De zomer is echt begonnen. En dat betekent dat het strandleven ook weer begint. En bij het strandleven hoort natuurlijk mooie badmode. Bij Angelique Lingerie & Beenmode hebben ze hele mooie badmode hangen van het merk SUNFLAIR.

SUNFLAIR badmode

‘We zijn heel blij met een merk als SUNFLAIR in ons assortiment. Ook de komende zomer mag alles weer op het strand qua mode en kleuren. Dat zie je bij dit merk terug. Bikini’s en badpakken met kleurige strepen, tropische tinten en bloemenprints. Maar uiteraard heeft SUNFLAIR ook badmode met meer rustige prints’, vertelt Angelique van Rijn heel enthousiast. ‘De zwemkleding heeft een geweldige pasvorm, het zit comfortabel en is van zeer goede kwaliteit.’

Collecties voor dames en heren

Angelique is inmiddels een begrip in IJmuiden en al bijna 30 jaar gevestigd in de Velserhof. Naast badmode kunnen dames er ook terecht voor lingerie, nacht- en beenmode van onder andere de merken Triumph, Mey en Lisca. Voor mannen hebben ze een beperkter assortiment, maar ook zij kunnen terecht bij Angelique voor hun nachtmode. Heel leuk voor mannen zijn bijvoorbeeld de boxershorts van het merk Freegun. Boxershorts met leuke prints en een zeer comfortabele pasvorm.

Angelique Lingerie & Beenmode is te vinden op Velserhof 55. Neem eens een kijkje in de winkel of op de website. En wil je op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws? Volg dan de Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!