Grand Café Staal heeft zijn eigen bier

Geplaatst op dinsdag 29 juninieuws

‘We hebben nu ons eigen bier! Een Sterk Staaltje’, vertellen Dianne en Cor trots. ‘Een Sterk Staaltje is een raw session IPA (India Pale Ale). Het speciaalbier is lokaal gebrouwen door Santpoorts Bier. Deze IPA is een verfrissend, zomers, hoppig bier met een alcoholpercentage van 4,5%. Een echte dorstlesser. De brouwer heeft mout gecombineerd met verschillende hopsoorten als Chinook, Cascade, Citra en Columbus (voor de bierkenners onder ons). Belangrijker om te onthouden is dat het bier vooral goed past bij onze spareribs, een Kaairidderplateau of Double Dutch Burger. Kom hem maar snel proeven!’

Maak kans op twee Sterk Staaltjes en een Kaairidderplank

Het terras van Grand Café Staal was gelukkig alweer even open, maar inmiddels kan er ook binnen weer genoten worden van ontbijt, lunch, borrel of diner. Om dat te vieren doen Dianne en Cor mee aan de zomeractie van BIZ Centrum IJmuiden. 

‘We geven twee keer een lekkere combinatie weg. Je maakt kans op twee keer een Sterk Staaltje in combinatie met een Kaairidderplank’, zegt Dianne. Er wordt deze week dus niet één prijs weggegeven, maar twee! Ben jij of ken jij iemand die dit graag wil winnen? Tag dan zijn of haar naam onder het bericht op de Facebookpagina van Centrum IJmuiden. Zaterdag 3 juli volgt om 14:00 uur de trekking van de twee gelukkige winnaars.

Nieuw bij Grand Café Staal: ontbijt

Voor degene die niet zo van IPA houden is er voldoende keus in andere speciaalbieren van de tap. Zoals Texels Skuumkoppe, Hertog Jan pils, Leffe Blond en Tripel Karmeliet. Ook zijn er verschillende seizoensbieren te krijgen zoals Grand Prestige, Bock en Weizen. Nieuw bij Staal is de mogelijkheid om te ontbijten. Vanaf 10:00 – 11:30 uur kun je nu je dag opstarten in het grand café. Ook voor de lunch kun je zonder reservering naar binnen lopen. Voor het diner dien je wel eerst te reserveren. Dat kan via de website van Grand Café Staal. Het laatste nieuws is te vinden op de Facebook- of Instagrampagina van Grand Café Staal.

 Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!