Hoe vind je een koopwoning?

Geplaatst op maandag 29 juninieuws

Brantjes Makelaars is een nieuw gezicht in de gemeente Velsen. De makelaar helpt klanten bij de verkoop van hun huis, of met de zoektocht naar een nieuw huis. Vooral het laatste, een nieuw huis vinden, valt niet mee in de huidige krappe woningmarkt.

‘Je hoort zo vaak dat aanstaande kopers gefrustreerd raken. Voor de zoveelste keer gaat een huis dat ze graag willen hebben, aan hun neus voorbij. Wij kunnen zeker niet toveren, maar we kunnen in zulke situaties wél helpen’, zegt Frank Kloes, vestigingsleider van Brantjes Velsen.

Advies over type woning en locatie

Actief helpen bij de aankoop betekent dat de makelaar adviseert over onder andere het soort woning en ook over de plek. Als een woning voor prijs x op een bepaalde plek niet mogelijk is, denkt de makelaar mee over andere opties. Ook weet de makelaar vaak eerder dan een zoeker wat er te koop komt.

Sinds vorig jaar vestiging op Marktplein

Brantjes Makelaars is sinds vorig jaar te vinden aan het Marktplein in IJmuiden. Brantjes heeft ook vestigingen in Beverwijk, Heemskerk, Wormerland en Zaanstad. De oversteek naar onze kant van het kanaal was een wens die al lang bestond. Er waren al particuliere en zakelijke klanten in deze regio. Brantjes hoopt hen nu nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Service, kwaliteit en moderne aanpak

‘We onderscheiden ons in onze dienstverlening en een moderne aanpak. Het is mogelijk om een woning online te bezichtigen en sinds kort is er ook de mogelijkheid om je woning te verkopen via online bieden. We gaan voor kwaliteit’, vertelt Frank verder. ‘Inmiddels hebben we een flink aantal klanten in de regio kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van hun huis.’

Bekijk voor het laatste nieuws en voor het actuele woningaanbod de website van Brantjes Makelaars. Of stap eens binnen op Marktplein 40.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!