Ik koop lokaal met deze leuke winactie van BIZ Centrum IJmuiden!

Geplaatst op maandag 23 novembernieuws

De wintertijd is ingegaan, Sint-Maarten is geweest en de oliebollenkraam staat weer waar deze ieder jaar staat. Ook de feestverlichting hangt schitterend te stralen. Dat kan maar één ding betekenen: de gezellige decembermaand en de feestdagen komen eraan! Natuurlijk hopen we dat de meeste mensen hun sinterklaascadeaus en kerstinkopen voor de feestdagen zoveel mogelijk in ons centrum doen. Om dat extra te stimuleren is er nu een hele mooie actie bedacht door de winkeliersvereniging BIZ Centrum IJmuiden.

Koop lokaal en win elke week € 200,-!

Vier weken lang gaat de BIZ per week twee keer € 200,- verloten onder de klanten van Centrum IJmuiden. Hoe doe je mee?

1.     Koop tijdens de actieweek iets in het centrum van IJmuiden 
2.     Maak een foto van je bon (met aankoopdatum)
3.     Mail je bon, naam en telefoonnummer diezelfde week naar actie@centrum-ijmuiden.nl

Actievoorwaarden

·      De inkopen moeten gedaan zijn bij de ondernemers die lid zijn van BIZ Centrum IJmuiden. Dat zijn de winkeliers en horecagelegenheden op Plein 1945, Marktplein, Dudokplein, Lange Nieuwstraat (tussen Plein 1945 en Marktplein) en het Velserhof.
·      Mail ons je naam, een foto van je bon en je telefoonnummer tijdens onderstaande actieweken. Zo kunnen wij je bereiken als je gewonnen blijkt te hebben.
·      De datum op de bon moet duidelijk zichtbaar zijn. Want alleen de bonnen met de data uit de volgende periodes doen mee:

Actieweek 1: Dinsdag 24 november t/m dinsdag 1 december 11.00 uur
Actieweek 2: Dinsdag 1 december vanaf 11.00 uur t/m dinsdag 8 december 11.00 uur
Actieweek 3: Dinsdag 8 december vanaf 11.00 uur t/m dinsdag 15 december 11.00 uur
Actieweek 4: Dinsdag 15 december vanaf 11.00 uur t/m dinsdag 22 december 11.00 uur

·      Je mag iedere week opnieuw meedoen.
·      We overhandigen de prijs in de winkel waar jij je aankoop gedaan hebt.

De actie start op dinsdag 24 november en op iedere dinsdag om 11.00 uur in de ochtend is de trekking. Direct daarna begint de volgende actieweek. Dit doen we vier keer tot de laatste trekking op dinsdag 22 december. Uiteraard doen de winkeliers er alles aan om zo veilig mogelijk te kunnen winkelen. Ze houden de richtlijnen van het RIVM in acht. Let een beetje op elkaar en houd afstand tijdens het shoppen.

Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar. Zo niet dan probeer je het de week daarop gewoon weer. Wellicht win je dan wel zo’n mooi bedrag.

Volg en like onze Facebookpagina voor nog meer nieuws en leuke winacties.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!