Kerstshoppen in Centrum IJmuiden

Geplaatst op maandag 11 decembernieuws

De kerstverlichting brandt alweer en de kerstboom is ook weer opgetuigd. De gezellige kerstdagen komen eraan! En dat willen de ondernemers en winkeliers van Centrum IJmuiden graag met jou vieren. Zaterdag 16 december wordt het daarom heel gezellig tussen Plein 1945 en het Marktplein. Tussen 11:00 – en 15:00 uur loopt de Kerstman met zijn kerstelfen rond terwijl er ondertussen sfeervolle kerstmuziek uit de speakers klinkt. 

Loterij 

Ho, ho, ho! Terwijl de Kerstman rondwandelt deelt hij lootjes uit. Check je lootje dezelfde middag nog bij de elfjes in de kerstkraam bij de HEMA. Gelukkige winnaars kunnen hun prijs direct meenemen. Er ligt een flink prijzenpakket, want de winkeliers hebben samen wel meer dan 100 prijzen gedoneerd! Spannend toch? Ook wordt er warme chocomel geschonken. Het belooft dus een hele gezellige dag te worden om te komen kerstshoppen in ons centrum.

Koopzondagen

Voor wie nog niet is uitgeshopt op zaterdag 16 december, worden er op 17 december en 24 december twee koopzondagen georganiseerd. De openingstijden op zondag 17 december zijn van 12.00 – 17.00 uur. Op zondag 24 december sluiten een aantal winkels wellicht wat eerder vanwege Kerstavond. Check daarom de openingstijden bij je favoriete winkel. Want je koopt je kerstcadeaus voor onder de boom natuurlijk gewoon in ons centrum.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!