Laat je ijsje thuisbezorgen door IJscuypje

Geplaatst op maandag 18 meinieuws

Ben je op zoek naar een lekker en biologisch ijsje? In de zomer maar ook in de winter? Dan moet je bij IJscuypje in IJmuiden zijn. De ijsverkopers hebben er alles aan gedaan om ook tijdens deze coronacrisis open te kunnen blijven en alle mensen te kunnen voorzien van een lekker ijsje. Hierdoor is het momenteel alleen mogelijk om ijs in een bakje te krijgen en niet in een hoorntje.  

36 verschillende smaken!

Er is in de winkel keuze uit 36 smaken die op verschillende manieren zijn bereid. Zo hebben zij biologisch ijs op waterbasis, ijs op roombasis en suikervrij ijs. Het sorbetijs van IJscuypje is tevens ook nog vegan. Naast het ijs kun je er ook terecht voor een lekker verkoelend frisdrankje. Verder verkoopt IJscuypje ook chocolade. Leuk om cadeau te geven of gewoon zelf op te eten. 

Ook thuisbezorging

Je kunt je ijsje in de ijswinkel aan het Marktplein halen maar je kunt er ook voor kiezen om je ijsje thuisbezorgd te krijgen. Elke dag rijdt de bezorger van 16.00 tot en met 20.30 uur door heel IJmuiden om iedereen die niet het huis uit kan of wil van ijsjes te voorzien. De bestelling kan makkelijk doorgegeven worden via Facebookmessenger, Instagram chat of Whatsapp op 06 – 390 242 96.

Dus wil jij het hele jaar door kunnen genieten van een lekker ijsje? Dan moet je bij IJscuypje zijn. Check de Facebookpagina van IJscuypje om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. IJscuypje is gevestigd op Marktplein 42 en is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. 

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!