Maak kans op een bril van Eyelove bij DA Ritskes

Geplaatst op dinsdag 4 meinieuws

Een vertrouwd gezicht. Dat is de winkel van DA Ritskes. De drogisterij bestaat al meer dan 100 jaar en is gevestigd in de Frans Naereboutstraat, bijna op de hoek van het Velserduinplein. DA Ritskes was een echt familiebedrijf totdat vier jaar geleden Gert Ritskes er mee stopte. Maar de bekende dames van de winkel, waarvan sommige er ook al meer dan 30 jaar werken, gingen door onder een nieuwe eigenaar. In de winkel staan Linda, Wilma, Wendy, Rowan en Sylvia voor je klaar met raad en daad. Ze geven je allerhande advies over medicijnen, vitamines, gezichtsverzorging en middelen tegen huidproblemen.

Optimale service en altijd met een glimlach

DA Ritskes is nog een echte drogisterij. De gezellige dames vinden persoonlijke service heel erg belangrijk. Ze hebben daardoor heel veel vaste klanten. Veel komen zelfs helemaal uit Haarlem hier naartoe. En waarom ook niet? De winkel is eenvoudig bereikbaar. Parkeren is gratis en kan direct voor de deur. Ook zijn er klanten die niet eens de auto uitkomen. Die drukken even op de claxon en dan komt er iemand naar buiten om te helpen. Ook bezorgen ze, als de klant om wat voor reden dan ook niet naar de drogist kan komen. De service gaat dus veel verder dan tot de voordeur. En dat merken de dames die zelfs kaartjes voor hun verjaardag of tijdens een zwangerschap krijgen van klanten.

Maak nu kans op een bril van Eyelove

Sinds een aantal jaren is het assortiment van DA Ritskes uitgebreid met de brillen van Eyelove. Klanten hebben een keuze uit 175 monturen. De dames van de DA hebben een opleiding gedaan om oogmetingen uit te voeren. Ze adviseren je bij de aanschaf van een montuur en daarna doen ze de oogmeting. Na de keuze en de meting wordt de bril betaald en besteld. 14 dagen later ligt de bril klaar in de winkel. Deze wordt met jou afgesteld en ze wensen je daarna veel kijkplezier! De opticiens van Eyelove zien ondertussen toe op de kwaliteit van jouw bril. Eens in de twee weken komt een opticien ook langs in de winkel. 

Omdat we erg blij zijn dat de winkels weer open mogen en het normale leven weer een klein beetje op gang komt hebben DA Ritskes en Eyelove bedacht om een enkelvoudige lees-, afstands- of zonnebril op sterkte ter waarde van € 49,- te verloten. De uiteindelijke winnaar mag ook kiezen voor € 49,- korting op een multifocale bril.

Vind jij dat iemand een bril van Eyelove verdient? Tag dan zijn of haar naam onder het bericht op de Facebookpagina van Centrum IJmuiden. De gelukkige mag bij DA Ritskes een bril van Eyelove uitzoeken.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!