Maak kans op een heerlijk verwenpakket van DA Ritskes

Geplaatst op dinsdag 8 juninieuws

Nadat Eyelove al meedeed aan de voorjaarsactie van Centrum IJmuiden, kon DA Ritskes zelf niet achterblijven. Daarom verloten de dames van de drogisterij in de Frans Naereboutstraat nu een heerlijk verwenpakket van Therme ter waarde van € 75,-. Het verwenpakket zit boordevol heerlijke spullen van Therme. Zoals douchegels, bodylotion, een handgel, huidolie en nog veel meer. Dankzij dit verwenpakket ga je helemaal ontspannen de zomer in.

Service en advies met een glimlach

De bekende dames van de winkel, waarvan sommige er al meer dan 30 jaar werken, kunnen je met veel plezier en enthousiasme allerlei advies geven over drogisterijproducten, medicijnen, vitamines, gezichtsverzorging en huidverzorging. In de winkel staan Linda, Wilma, Wendy, Rowan en Sylvia voor je klaar met raad en daad.

Maak nu kans op een luxe verwenpakket van Therme

Speciaal voor de voorjaarsactie heeft DA Ritskes bedacht om een heerlijk Therme verwenpakket ter waarde van € 75,- te verloten. Vind jij dat iemand deze tas vol verwennerijen verdient? Tag dan zijn of haar naam onder het bericht op onze Facebookpagina. Vrijdag 11 juni om 14.00 uur is de trekking. De gelukkige mag bij DA Ritskes het pakket ophalen.

Ben je nog op zoek voor een lekker luchtje voor Vaderdag? Of een heerlijke douchegel voor juffendag of de geslaagden onder ons? Stap dan eens binnen bij DA Ritskes in de Frans Naereboutstraat 66. Bekijk hun Facebookpagina voor het laatste nieuws en de laatste acties.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!