Maak kans op een lingerieset van Angelique Lingerie & Beenmode

Geplaatst op dinsdag 11 meinieuws

Angelique is een begrip in IJmuiden. Ze is met haar winkel, Angelique Lingerie & Beenmode, al bijna 30 jaar gevestigd in de Velserhof. Dames kunnen er terecht voor lingerie, nacht- en beenmode van onder andere de merken Triumph, Mey, Lisca en Ringella. En nu de zomer in aantocht is zouden dames zeker ook naar de winkel moeten komen voor de badmode van SUNFLAIR met bikini’s en badpakken met kleurige strepen, tropische tinten en bloemenprints. Voor mannen heeft ze een beperkter assortiment, maar ook zij kunnen terecht bij Angelique voor hun nachtmode. Heel leuk voor mannen zijn bijvoorbeeld de boxershorts van het merk Freegun. Boxershorts met leuke prints en een zeer comfortabele pasvorm.

Goede bh voor een mooi silhouet

‘Foundation is een basislaag voor andere soorten make-up. Het zorgt ervoor dat je huid er egaler in textuur en kleur blijft uit zien. Zo is lingerie de basis voor een nieuwe dag’, vertelt Angelique. ‘Een goede bh geeft je figuur een mooi silhouet. En daardoor zit je bovenkleding mooier. Wij vrouwen weten dat ook wel, maar toch blijft ondermode een ondergeschoven kindje. Terwijl je weet dat als de basis goed zit, dan voel jij jezelf ook zeker en comfortabel. Er is niets zo vervelend als een bh die niet goed zit. Ik wil daar graag meer aandacht op vestigen. Omdat ik merk dat er nog veel onwetendheid is op lingeriegebied. Daarom wil ik via deze weg meer aandacht vragen voor wat lingerie voor je kan betekenen.’

Paskamermagie

Hoeveel bh’s heb jij bijvoorbeeld in je kast? Twaalf stuks? Zelfs dan draag je er waarschijnlijk maar drie. Omdat die zo lekker zitten’, gaat Angelique verder. ‘Ik vind het ook fascinerend dat 70% van de dames haar juiste bh-maat niet weet. Hoe mooi is het alleen al als we de juiste maat samen opmeten? We zien het hier in de winkel ook keer op keer gebeuren. Paskamermagie. Eerst een stukje terughoudendheid, want daar sta je, bijna bloot in de paskamer. Dan de verbinding, de juiste maat en het juiste model, gevolgd door het gevoel! Zo hebben we samen een mooie en gezellige dag. Laat jouw lingerie je ondersteunen bij de beste versie van jezelf, die je vandaag wilt uitstralen!’

Maak nu kans op een lingerieset

Angelique is zo blij dat ze weer op een normalere maar toch veilige manier open mag met haar winkel. Daarom verloot ze nu een lingerieset, (bh plus slip). Vind jij dat iemand zo’n prachtige lingerieset van bijvoorbeeld Triumph, Mey of Lisca verdient? Tag dan haar naam onder het bericht op de Facebookpagina van Centrum IJmuiden. De gelukkige mag bij Angelique een lingerieset komen uitzoeken en passen.

Angelique Lingerie & Beenmode is te vinden op Velserhof 55. Neem eens een kijkje in de winkel of op de website. En wil je op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws? Volg dan de Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!