Maak kans op een paar herenschoenen van Grisport bij Sterk Schoenen

Geplaatst op dinsdag 18 meinieuws

‘Wandelen is op dit moment helemaal hot. Het lijkt wel of iedereen eraan doet’, zegt Corrie Mosch van Sterk Schoenen. ‘Maar wat niet iedereen weet is dat het hebben van goede schoenen het wandelen zoveel makkelijker en comfortabeler maakt. Veel mensen lopen op te zachte zolen. En dan heb je een grotere kans op blessures.’

Sterk Schoenen bestaat 100 jaar

‘We bestaan dit jaar 100 jaar. Eigenlijk al langer, maar het is dit jaar 100 jaar geleden dat Sterk Schoenen werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een aantal weken geleden hebben we al een weggeefactie voor dames georganiseerd en we gaan nu een actie met herenschoenen doen. We geven een paar herenschoenen van het Italiaanse merk Grisport weg ter waarde van € 109,-.’

Schoenen van Grisport

Grisport staat bekend om hun fantastische casual Active- en wandelschoenen. Bij Sterk Schoenen verkopen ze met name de wandelschoenen voor in deze omgeving en niet de schoenen voor in het hooggebergte. Daarbij is de Active collectie met name ontwikkeld voor wandelaars die ook topkwaliteit schoeisel willen voor het dagelijks gebruik. De schoenen bieden een uniek draagcomfort en zijn zeer licht in gewicht. Daarbij zorgen de soepele zolen voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen.

Maak nu kans op een paar herenschoenen

Corrie is heel blij dat ze weer op een normalere maar toch veilige manier open mag met haar winkel. En dat in combinatie met het 100-jarig bestaan. Daarom verloot ze nu een paar herenschoenen van Grisport. Vind jij dat iemand deze prachtige stappers verdient? Tag dan zijn naam onder het bericht op de Facebookpagina van Centrum IJmuiden. De gelukkige mag bij Sterk de schoenen komen uitzoeken en passen.

Sterk Schoenen is te vinden op Lange Nieuwstraat 797. Je vindt hier niet alleen de schoenen van Grisport, maar ook merken als Xsensible, Solidus, Ara en Waldläufer. Neem eens een kijkje in de winkel of op de website. En wil je op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws? Volg dan hun Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!