Maak kans op een SUITSUIT-damestas van Lederwaren Wilms Floet

Geplaatst op dinsdag 13 julinieuws

‘Als je naar buiten kijkt en je ziet de mensen op straat voorbijlopen, dan geeft dat een veel gezelligere sfeer’, zegt Hans Wilms Floet, eigenaar van Lederwaren Wilms Floet. ‘Je merkt gelukkig dat het langzaamaan weer drukker wordt. Mensen gaan toch weer op pad. Ook om zichzelf te verwennen met bijvoorbeeld een nieuwe tas. En daar zijn we natuurlijk blij mee. Het was een pittige tijd toen de winkels gesloten waren. Ondanks dat we een webshop hebben, miste je vooral het directe contact met de klant. Het gezellige praatje. Het helpen. Het adviseren.’

Van schooltas tot reiskoffer

Bij Wilms Floet kunnen klanten sinds 1951 terecht voor leren tassen, kunststof tassen, portemonnees, schooltassen en reiskoffers. Je vindt er onder andere de bekende merken als Samsonite, Secrid, Eastpak, en The North Face. ‘We hebben bijvoorbeeld een hele leuke en stoere collectie rugzakken voor schoolboeken en laptops. Naast de rugzakken van Eastpak en The North Face merken we dat er ook heel veel vraag is naar rugzakken van het Zweedse Fjällräven. Een merk dat al best wel lang bestaat maar nu helemaal hip en trendy is. Ook zal de verkoop van reiskoffers weer aantrekken nu de grenzen opengaan en iedereen toch snakt naar die zomerse vakantie.’

Tassen van SUITSUIT en Valentino populair

‘We zien vooral dat vrouwen zichzelf willen verwennen met een nieuwe leren of kunststoftas. Voor hen is het echt een modeaccessoire. We verkopen damestassen in alle kleuren en maten. Zoals de leren tassen van bijvoorbeeld Claudio Ferrici. Die doen het goed. Maar ook de tassen van Valentino en Micmacbags zijn nog steeds heel populair. Daar zijn de leuke, vrolijke tassen van SUITSUIT bijgekomen. Een ideale tas voor dagelijks gebruik’, vertelt Hans enthousiast.

Maak kans op een SUITSUIT-damestas

Hans geeft nu, speciaal voor de zomeractie van Centrum IJmuiden, één zo’n damestas van SUITSUIT weg. Ken of ben jij iemand die deze tas wil winnen? Tag dan haar naam onder het Facebookbericht van Centrum IJmuiden. De trekking is vrijdag 16 juli om 14.00 uur. De gelukkige winnaar mag daarna de tas ophalen bij Wilms Floet.

Nieuwsgierig geworden naar de tassen en koffers van Lederwaren Wilms Floet? Stap dan eens de winkel binnen aan Velserhof 67. Het laatste nieuws van de tassenspecialist staat op hun website of volg de Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!