Maak kans op een verwenpakket van Zoet aan Zee

Geplaatst op dinsdag 25 meinieuws

‘Helaas moesten we tijdens de lockdown dicht met onze gezellige snoepwinkel. En ook winkelen op afspraak was niet heel praktisch voor ons’, vertelt Mariska de Reus, mede-eigenaar van de feestelijke snoepwinkel Zoet aan Zee. ‘Daarom zijn we zo blij dat we weer op een normale manier open kunnen. Snoep scheppen of een cadeau voor iemand uitzoeken is vaak toch een impulsactie. En dan is het gewoon handig als je zonder afspraak een winkel kunt binnenstappen. Zeker nu ook de feestelijke themadagen als Vaderdag, juffendag en de eindexamenfeesten er aankomen. Je wilt toch een geslaagde even in het zonnetje zetten!’

Maak kans op een verwenpakket 

Omdat Zoet aan Zee weer normaal en op een veilige manier open kan, willen Bianca en Mariska dat natuurlijk vieren. Daarom geven ze nu een zeer luxe verwenpakket ter waarde van € 45,- weg. Het pakket zit vol snoep, chocolade, thee en cadeauartikelen. Vind jij dat iemand dit pakket verdient? Tag dan zijn of haar naam onder het bericht op de Facebookpagina van Centrum IJmuiden. De gelukkige mag het pakket ophalen bij Zoet aan Zee. De trekking is vrijdag 28 mei om 14.00 uur.

Iemand verwennen?

Wil je iemand verwennen? Voor een verjaardag of een bruiloft? Of wil je iemand graag bedanken? Iemand feliciteren met een bijzondere prestatie? Zoals een zwemdiploma of kampioenschap? Stap dan eens binnen bij Zoet aan Zee op Lange Nieuwstraat 493. Er is zoveel feestelijke gezelligheid te koop daar, dat je vast een passend geschenk voor diegene vindt. Bianca en Mariska helpen je graag. Je kunt Zoet aan Zee ook volgen op Facebook of Instagram voor leuke cadeau-ideeën en voor het laatste nieuws.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!