Maak kans op een waardebon van € 150,- bij Juwelier Ris

Geplaatst op dinsdag 6 julinieuws

‘Ja gelukkig kan bijna alles weer. Op een enkele beperking na’, zegt Mitchel Ris, eigenaar van Juwelier Ris. ‘Daar zijn we wel heel blij mee hoor. We moesten net als andere winkeliers dicht in december. Normaal gesproken is dat onze drukste maand. Om het te vieren dat de meeste beperkingen eraf zijn en dat we weer redelijk normaal open kunnen, doen we graag mee aan de zomeractie van Centrum IJmuiden. Daarom verloten we nu één waardebon ter waarde van € 150,-. De winnaar kan de cheque mooi besteden als bijdrage aan bijvoorbeeld trouwringen. Want ook bruiloften gaan gelukkig weer vaker door.’

Hoe maak je kans op die waardebon van € 150,-?

Wil jij kans maken op die waardebon van € 150,-? Ben of ken jij iemand die deze cheque verdient? Tag dan zijn of haar naam onder het Facebookbericht op de pagina van Centrum IJmuiden. Vrijdag 9 juli om 14.00 uur vindt de trekking plaats. De geluksvogel mag daarna de bon ophalen bij Juwelier Ris.

Al bijna 90 jaar een begrip!

Juwelier Ris bestaat al bijna 90 jaar en is sinds 1954 te vinden op het Marktplein in IJmuiden. Ooit begonnen als klokkenmaker is de juwelier nu uitgegroeid tot een echt familiebedrijf die schitterende sieraden en horloges verkoopt. Sieraden en horloges van bekende topmerken zoals Buddha to Buddha, Guess, Ti Sento, Tissot, Seiko, Samsung en Garmin. Ben je op zoek naar een mooi sieraad om jezelf of een ander te verwennen? Stap dan eens binnen. Het enthousiaste team staat klaar om jou, onder het genot van een kop koffie, de sieraden te laten zien en voelen. Of neem vast een kijkje op de website. Voor het laatste nieuws, tips en trends heeft Juwelier Ris een Facebook- en Instagrampagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!