Maak kans op een waardecheque van € 100,- van DNM

Geplaatst op dinsdag 22 juninieuws

‘We zijn heel blij dat er weer op een normale manier gewinkeld kan worden’, zegt Anjella Schouten van DNM. ‘Tijdens de, voor ons, drukste maand van het jaar moesten we dicht. Dat was aan de ene kant begrijpelijk, maar natuurlijk ook wel balen. Gelukkig konden we vanaf februari gefaseerd weer open. Eerst op afspraak, toen met vier personen, daarna met tien. Nu alles weer redelijk normaal is en we terugkijken op die periode, zijn we vooral heel dankbaar naar onze vaste klanten die ons zijn blijven steunen.’

Win een waardecheque van € 100,-

‘Om onze dankbaarheid te uiten, doen we graag mee aan de zomeractie van Centrum IJmuiden. We hebben het allemaal zwaar gehad, maar mensen zijn ons gelukkig blijven vinden. Daarom verloten we nu een waardecheque van € 100,-, die vrij te besteden is bij ons in de winkel.’ Vind je dat jijzelf of iemand deze waardecheque verdiend? Tag dan zijn of haar naam onder het Facebookbericht van BIZ Centrum IJmuiden. De loting is vrijdag 25 juni om 14:00 uur.

Uitgebreid merkenpakket

Ondertussen hebben we allemaal al kunnen wennen aan fantastische zomerse dagen. Maar is jouw garderobe daar ook al op aangepast of wil je nog wat nieuws voor de zomer? Zie met eigen ogen wat er dit seizoen allemaal te combineren is. Ze hebben veel leuke en frisse zomerkleding in de winkel hangen. Er is een uitgebreid merkenpakket voor hem en haar zoals JACK & JONES, Tom Tailor, Lee, LTB, Gabbiano, Suzy-Q, ONLY en Esprit.

Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Like dan de Facebookpagina van DNM of volg ze op Instagram. DNM is te vinden op Lange Nieuwstraat 501 A.

 Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!