Nieuw Takko Fashion IJmuiden

Geplaatst op donderdag 17 novembernieuws

Takko Fashion zit sinds woensdag 16 november op het Marktplein. Door de nieuwe locatie van de modezaak voor het hele gezin is er heel wat winkeloppervlakte bijgekomen. Takko ging van 260 vierkante meter naar maar liefst 450 vierkante meter vol leuke, hippe, comfortabele én betaalbare mode. En dat werd gisteren groots gevierd. Maar ook de rest van de week zal het een vrolijke bedoening zijn in de winkel met zeer gezellig en klantvriendelijk personeel.

Betaalbare kleding voor het hele gezin

‘We hebben alle ruimte om de collecties leuk te presenteren’, zegt Sylvia Pinxter, bedrijfsleidster van de vestiging in ons centrum. ‘Want echt: we hebben de liefste kleertjes vanaf babymaatje 56 tot aan fijne kleding voor de wat vollere vrouw tot aan maat 54. Plus een supermooie collectie voor kleine en grote jongens en meiden.’ De collecties zijn reuze betaalbaar en van goede kwaliteit. Dus het hele gezin kan terecht bij Takko Fashion. 

Klantgericht en eerlijk advies

Takko Fashion is een landelijke keten, maar het team dat in IJmuiden werkt kent deze regio en de mensen die hier wonen op haar duimpje. Ze weten exact hoe het winkelend publiek hier geholpen wil worden. ‘Ons team is heel klantgericht, iedereen krijgt een warm welkom maar we zijn nooit opdringerig. Niet meteen van: wat zoekt u? Want misschien willen mensen even rustig rondneuzen. Wel geven we een eerlijk advies, dat hoort bij IJmuiden. We willen echt dat iedereen blij is met de aankopen en er gezellig bijloopt. Dat is toch ook onze beste reclame?’

‘We zijn niet alleen verhuisd, we zijn ook van plan om in dit nieuwe pand onze deuren 7 dagen per week te openen. Dat betekent dat we ook op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur open zijn voor onze klanten. Ook gaan donderdagavond tot 20.00 uur open. Wij hebben er ontzettend veel zin in!’ 

Wil je meer weten over Takko Fashion en het enthousiaste team dat er werkt? Stap dan de winkel eens binnen op het Marktplein. Of bekijk de kleding op de website van de modeketen. Voor het laatste nieuws kun je ook de Facebook- en Instagrampagina volgen.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!