Summersale bij Patrick van Keulen

Geplaatst op vrijdag 10 julinieuws

‘De drukte trekt weer lekker aan. Mensen gaan weer naar buiten. De straat op. En daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee. Ze bezoeken ook de Lange Nieuwstraat weer’, zegt Patrick van Keulen, eigenaar van de gelijknamige modezaak voor heren. ‘En dat komt mooi uit, want we zitten nu midden in de summersale. Dus klanten krijgen 10% tot 60% korting bij ons op de gehele zomercollectie.’

Patrick van Keulen is een echt familiebedrijf. Ruim 100 jaar geleden zijn de voorouders van Patrick al begonnen in IJmuiden. Ze verkopen kleding voor mannen die goed gekleed voor de dag willen komen. Stijlvol en volgens de laatste modetrends. Op het werk, op een feest of in de vrije tijd.

Collectie met elegante en stoere topmerken

In de collectie vinden klanten elegante, preppy en ook stoere herenkleding. Voor jong en oud. Voor vader en zoon. Voor iedere man. Business en casual kleding van bekende topmerken als BOSS Orange, Replay, Cast Iron, Cavallaro, Club of Gents, Desoto Luxury, PME Legend, Scotch & Soda en Vanguard.

Herenkleding, schoenen en accessoires

Daarnaast verkoopt Patrick van Keulen ook modeaccessoires en schoenen. Zoals de trendy schoenen en sneakers van Rehab, boxershorts van Björn Borg, sokken van Happy Socks en de beveiligde portemonnees van Secrid. Of de stoere armbanden van Pig & Hen.

10% – 60% korting tijdens de summersale

‘We zitten nu dus volop in de summersale. Kom snel de collecties bij ons bekijken. We staan voor je klaar met kledingadvies en helpen je graag. Je vindt ons op Lange Nieuwstraat 787-789’, eindigt Patrick zijn verhaal. ‘Vanwege corona is het ook mogelijk om op afspraak bij ons te winkelen. Wil je dat? Bel dan ons dan even op telefoonnummer 0255-515134.’ 

Bekijk voor het laatste nieuws de website van Patrick van Keulen. Of check de Facebookpagina

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!