Thank you IJmuiden en omstreken

Geplaatst op donderdag 11 juninieuws

A Lovely Day, een planet friendly store, opende haar deuren aan het Marktplein 38 eind november 2019. Na een geweldige start was daar ineens de COVID-19 crisis. Wij namen onze verantwoordelijkheid en sloten onze deuren. Supersnel hebben wij een prachtige webshop geopend en bezorgden we onze producten gratis in de gemeente Velsen. Daar is massaal gebruik van gemaakt. Vriendinnengroepen die elkaar cadeaus gaven en mensen die al iets leuks hadden gezien, besloten om het juist nú aan te schaffen. Moeders die iets kochten voor hun kinderen. Vaders die iets kochten voor hun moeder. Gezinnen die iets kochten voor oma en opa. Mensen die elkaar een hart onder de riem staken met een klein cadeautje. Of iemand die gewoon iets leuks kocht voor zichzelf. Elke dag crossten we met onze hybride auto door de gemeente Velsen met leuke spullen om mensen een glimlach te bezorgen in een heftige en onbegrijpelijke tijd.

Een bedankje aan al onze klanten!

Daarom maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om iedereen enorm te bedanken voor het bestellen, het praten, het mailen en het appen met ons. Het heeft ervoor gezorgd dat we positief bleven en vertrouwen hadden dat het goed zou komen.

Winkel inmiddels weer geopend

COVID-19 is nog lang niet voorbij maar we zijn in ieder geval een beetje op weg terug met zijn allen. Onze winkel is inmiddels weer open, de klanten zijn weer terug en we kunnen weer gezellig een praatje maken. Thank you IJmuiden en alle andere plaatsen in de gemeente Velsen voor jullie support! We gaan door, het enthousiasme blijft onverminderd groot van ons én van iedereen die we mogen begroeten in de shop: Have a Lovely day!

A Lovely Day is te vinden op Marktplein 38. Neem binnen een kijkje of bekijk de producten in onze webshop. Of volg ons voor het laatste nieuws op onze Facebookpagina.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!