Voedingsadvies en speciale voeding bij Sky’s Dierenspeciaalzaak

Geplaatst op donderdag 14 meinieuws

Voedingsadvies en speciale voeding voor dieren met voedselallergie of -intolerantie

Sinds kort verkoopt Sky’s Dierenspeciaalzaak aan Plein 1945 nummer 53 echte insectenbrokken voor de hond. Eigenaresse Lisette Reker legt uit dat Yora een mooie brok is voor honden die niet zo goed tegen dierlijke eiwitten kunnen zoals kip en rund.

Voeding ook goed voor het milieu

Een bijkomend voordeel is dat deze voeding ook nog eens goed is voor onze planeet. Insecten hebben minder vierkante meters nodig en stoten daardoor minder CO2 uit. Verder zijn de verpakkingen volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Dus goed voor uw hond en de planeet. Naast de voeding zijn er ook diverse snacks op basis van insecten te verkrijgen zodat uw hond ook nog wat lekkers kan krijgen. 

Voedingsadvies voor dieren

Verder verkoopt Sky’s Dierenspeciaalzaak ook vegetarische producten en snacks van andere diersoorten zoals paard, hert en kameel die gebruikt kunnen worden bij allergieën en intoleranties. Lisette is momenteel druk bezig met een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden, helaas is het examen door corona even uitgesteld maar dat betekent niet dat ze geen honden kan helpen. Veel honden hebben een probleem wat voedinggerelateerd is. 

Heeft u advies nodig op het gebied van voeding? Kom gewoon eens langs. Dan kunnen wij samen gaan kijken of we een oplossing kunnen vinden. 

In Velsen bezorging aan huis

Sky’s Dierenspeciaalzaak is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. Tevens bezorgt Sky’s Dierenspeciaalzaak in de gehele gemeente Velsen aan huis. Bestellen kan via www.skysdierenspeciaalzaak.nl.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!