Vomar opent deuren aan Lange Nieuwstraat

Geplaatst op dinsdag 30 juninieuws

Op woensdag 1 juli opent Vomar Voordeelmarkt de deuren aan de Lange Nieuwstraat. Om 9.00 uur in de ochtend is de feestelijke opening. In de nieuwe supermarkt vinden klanten alles onder één dak. Van A-merken tot huismerken en van non-food tot verse producten. 

Snelstgroeiende supermarkt van Nederland

‘Met de opening van onze nieuwe winkel blijft Vomar verder groeien’, aldus Lars Aarnts, filiaalmanager. ‘Steeds meer klanten ontdekken dat ze honderden euro’s per jaar kunnen besparen op de boodschappen. Hoe? Door over te stappen naar de Vomar. Dankzij deze klanten zijn we al drie jaar op rij de snelstgroeiende supermarkt van Nederland.’

Duurzame discounter

‘Bij Vomar hebben we ons eigen biologische merk ontwikkeld. Vomar Bio. Deze producten worden geproduceerd met respect voor dier en milieu’, vertelt Lars. ‘En omdat we ze direct inkopen, kunnen we de kosten heel laag houden. Zo kunnen we je altijd de laagste prijs bieden.’ De bio-producten vinden klanten door de hele winkel en kan men herkennen aan een groen schapkaartje. Alle biologische producten hebben het keurmerk, waarmee ze voldoen aan de regels van de Europese Unie voor biologische landbouw.

Vomar trakteert

De opening van hun 70e winkel is de reden voor een feestje! Naast extra openingsaanbiedingen trakteren ze de hele zomer op extra veel voordeel. Van waardebonnen tot winacties en spectaculaire feestaanbiedingen. Op de woensdag zelf krijgen alle klanten bij de nieuwe Vomar bij aankoop van minimaal € 15,- aan boodschappen een versgebakken appeltaartje. Er geldt maximaal één taartje per klant.

‘We verwelkomen klanten van woensdag 1 juli graag in onze 70e Vomar Voordeelmarkt.’

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!