Winnaars tweede week feestdagenactie Centrum IJmuiden

Geplaatst op donderdag 10 decembernieuws

De winnaars van week twee zijn bekend en hebben hun prijs van € 200,- in ontvangst genomen. Dick Nijssen en Leon Bouwmeester kochten beide hun cadeaus voor de feestdagen lokaal en wonnen daarmee ieder het mooie bedrag. Ze werden gekozen uit een grote verzameling bonnen die naar het e-mailadres actie@centrum-ijmuiden.nl waren gestuurd. Dick Nijssen was erg blij met het mooie doosje dat hij door Mitchel Ris van Juwelier Ris kreeg overhandigd. ‘Dat is nog eens leuk winkelen! Dit is al een hele mooie juwelierszaak en ik kom hier graag’, vertelt Dick stralend. ‘Ik kom uit de Velserbroek, maar ik shop liever in IJmuiden dan in Haarlem. Hier heb ik nooit een probleem met parkeren. Terwijl je hier ook alles kunt krijgen. Ook mijn fiets heb ik bijvoorbeeld in IJmuiden gekocht. Lokaal zakendoen vind ik belangrijk. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een hapje eten. Ik gun het ze hier wel. Niet alleen in deze moeilijk tijd maar ook daarvoor al.’

Ik koop zoveel mogelijk lokaal

Verderop tussen de kerstbomen bij Lansuplant krijgt Leon Bouwmeester zijn prijs van Liesette. ‘Ik vraag nooit om het bonnetje, maar Liesette vertelde mij over de actie. Het was een kleine moeite om mee te doen. Dus ik dacht ik waag een gokje. Met fantastisch resultaat’, glundert Leon. ‘Ik woon hier om de hoek. De meeste spullen haal ik dus op de Lange Nieuw. Maar nu in de coronatijd helemaal. De ondernemers hebben het keihard nodig. Op een verjaardag koken we bijvoorbeeld meestal zelf, maar nu hadden we speciaal bij Grand Café Staal eten gehaald.

20 december koopzondag

Wil jij ook kans maken op € 200,- contant? Lever dan een foto van je aankoopbon in op actie@centrum-ijmuiden.nl. Op dinsdag 15 en op 22 december is er nog een trekking om 11.00 uur in de ochtend! Om het winkelend publiek de kans te geven om veilig te shoppen is er een extra koopzondag op 20 december. Zo is er meer gelegenheid om het publiek te spreiden.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!