Zorg Discounter IJmuiden heeft mondkapjes

Geplaatst op zaterdag 30 meinieuws

Vanaf het begin van de corona-uitbraak heeft de Zorg Discounter aan Plein 1945 mondkapjes in huis. De winkel heeft er honderden geschonken aan diverse instellingen, waar de nood groot was. Maar op dit moment is er weer voldoende voorraad in huis.  

Drie verschillende soorten mondkapjes

Zorg Discounter IJmuiden wordt steeds bekender in de gemeente Velsen, maar de onderneming trekt ook klanten uit de omgeving, zoals Beverwijk, Heemskerk en zelfs Haarlem. Zeker nu de vraag naar mondkapjes ook voor particulieren groter is. De Zorg Discounter heeft 3 verschillende mondkapjes in haar assortiment. Om te beginnen zijn er de IIR chirurgische mondkapjes; deze mondkapjes zijn bijvoorbeeld te gebruiken in openbare ruimtes, supermarkt en openbaar vervoer. Dit mondkapje laat geen vocht door en is bedoeld om besmetting naar andere toe te voorkomen. Daarnaast zijn er de FFP2 KN95 3 laags mondkapjes; deze zijn te gebruiken voor zogenaamde contact beroepen. Zoals voor kappers, rijinstructeurs en andere contactberoepen. De efficiëntie en filtratie van deze kapjes is minimaal 80% tegen virusdeeltjes die door de lucht verspreid worden. Tenslotte zijn er de FFP2 KN95 5 laags mondkapjes; deze worden gebruikt in de zorg en in verpleeginstellingen. De efficiëntie van deze mondkapjes is minimaal 94% tegen virusdeeltjes die door de lucht verspreid worden. De filtratie is 95% (KN/N95). 

Groot assortiment met zorgartikelen

Zorg Discounter IJmuiden heeft veel meer artikelen in huis, denkt u bijvoorbeeld aan scootmobielen, sta-op-stoelen, rollators, rolstoelen, wandbeugels en toiletverhogers. Zowel nieuw als gebruikt. Wij bieden tevens terugkoopgarantie, reparatie en we verhuren ook allerhande zorgartikelen. Meer informatie kunt u vinden op ​www.zorgdiscounter.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0255 – 578300 of 085 – 8769200 (ons algemene nummer) en per e-mail via info@zorgdiscounter.nl. Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00, Plein 1945 nummer 50​.

Centrum IJmuiden. Kom gewoon eens langs!